Özlümlü kekin pişirilmesiyle ilgili bu bilgileri okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, 170-180 °C arasında pişirme önerisi oldukça yaygın, ama fanlı fırın kullanıyorsak neden daha düşük sıcaklıkta pişirmemiz gerektiği belirtilmiş? Ayrıca, kekin kabarması için fırını önceden ısıtmanın yanı sıra başka hangi yöntemler de etkili olabilir? Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kullandığınız yöntemler arasında başka hangi alternatifler var? Kuru üzüm kullanırken önceden ıslatmanın önemini anlıyorum, ama bu işlem ne kadar süreyle yapılmalı? Yani, kekin lezzetini artıracak başka hangi ipuçlarını paylaşabilirsiniz?
Özlümlü kekin pişirilmesiyle ilgili bu bilgileri okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, 170-180 °C arasında pişirme önerisi oldukça yaygın, ama fanlı fırın kullanıyorsak neden daha düşük sıcaklıkta pişirmemiz gerektiği belirtilmiş? Ayrıca, kekin kabarması için fırını önceden ısıtmanın yanı sıra başka hangi yöntemler de etkili olabilir? Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kullandığınız yöntemler arasında başka hangi alternatifler var? Kuru üzüm kullanırken önceden ıslatmanın önemini anlıyorum, ama bu işlem ne kadar süreyle yapılmalı? Yani, kekin lezzetini artıracak başka hangi ipuçlarını paylaşabilirsiniz?
Cevap yaz