Kuş üzümü dolması nedir, hiç denediniz mi? Türk mutfağında bu kadar özel bir yer tuttuğunu öğrenince merak ettim. Hazırlanışı oldukça keyifli görünüyor, özellikle de taze malzemelerin kullanımı lezzeti artırıyormuş. Pirinç seçimi de çok önemli diyorlar, suda bekletince daha hafif oluyormuş. Bence soğan ve baharatlar dolmanın tadını daha da zenginleştiriyor. Sizce dolmanın yapraklarının pişirilme şekli nasıl olmalı? Servis önerileri ise çok ilginç, soğuk servis edilmesi ve yanında yoğurtla sunulmasının ferahlatıcı bir tat oluşturduğunu duydum. Bu lezzeti deneyip, misafirlerime sunmayı çok isterim!
Kuş üzümü dolması nedir, hiç denediniz mi? Türk mutfağında bu kadar özel bir yer tuttuğunu öğrenince merak ettim. Hazırlanışı oldukça keyifli görünüyor, özellikle de taze malzemelerin kullanımı lezzeti artırıyormuş. Pirinç seçimi de çok önemli diyorlar, suda bekletince daha hafif oluyormuş. Bence soğan ve baharatlar dolmanın tadını daha da zenginleştiriyor. Sizce dolmanın yapraklarının pişirilme şekli nasıl olmalı? Servis önerileri ise çok ilginç, soğuk servis edilmesi ve yanında yoğurtla sunulmasının ferahlatıcı bir tat oluşturduğunu duydum. Bu lezzeti deneyip, misafirlerime sunmayı çok isterim!
Cevap yaz