Crimson üzümlerinin hangi bölgelerde yetiştiğini öğrenmek oldukça ilgimi çekti. Kaliforniya, İspanya, İtalya, Türkiye ve Güney Afrika gibi yerlerin uygun olduğunu belirtmişsiniz. Peki, bu bölgelerde yetişen üzümler arasında tat ve kalite açısından bir fark var mı? Ayrıca, hangi tarım uygulamaları bu üzümlerin kalitesini artırmak için daha etkili olabilir?
Crimson üzümlerinin hangi bölgelerde yetiştiğini öğrenmek oldukça ilgimi çekti. Kaliforniya, İspanya, İtalya, Türkiye ve Güney Afrika gibi yerlerin uygun olduğunu belirtmişsiniz. Peki, bu bölgelerde yetişen üzümler arasında tat ve kalite açısından bir fark var mı? Ayrıca, hangi tarım uygulamaları bu üzümlerin kalitesini artırmak için daha etkili olabilir?
Cevap yaz